Binnenkort gaat onze nieuwe website online!

Juridisch vertaalbureau

Nederlands & Engels

Tupelo Translations is een jong en enthousiast vertaalbureau dat zich specialiseert in vertalingen van juridische en beëdigde documenten.
Vanuit Rotterdam bedienen wij onder meer de advocatuur, het notariaat, rechterlijke instanties, havenbedrijven, internationaal opererende bedrijven en particulieren.

Diensten

Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.
Ontvang een offerte binnen 4 uur op werkdagen. Ook kunt u een gratis proefvertaling aanvragen van maximaal 200 woorden.

Offerte Proefvertaling

Wij bieden:

Juridische vertalingen

Het vertalen van juridische documenten, zoals algemene voorwaarden, contracten, verzoekschriften of overeenkomsten werkt heel erg nauw. In de juridische vertalingen van dit soort documenten mag geen ruimte voor interpretatie bestaan; de vertaling moet één kloppend geheel zijn. Daarbij moet er

Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen zijn een belangrijk onderdeel van juridische vertalingen. Deze officiële vertalingen zijn nodig om de authenticiteit van zowel het originele document als de vertaling ervan te kunnen aantonen bij rechterlijke instanties en overheden in binnen- en buitenland. Beëdigd vertaler

Algemene vertalingen

Wij profileren ons voornamelijk als juridisch vertaalbureau Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. In steeds grotere mate verzorgen wij echter ook algemene vertalingen. Omdat wij graag voor elke klant klaar staan en van een uitdaging houden. Websiteteksten voor bedrijven uit de havensector of de modebranche:

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam dat juridische vertalingen voor u verzorgt?

Dan bent u hier aan het juiste adres.

Proefvertaling