Tupelo Translations is een jong en enthousiast vertaalbureau dat zich specialiseert in vertalingen van juridische en beëdigde documenten. Vanuit Rotterdam bedienen wij de advocatuur, het notariaat, rechterlijke instanties, havenbedrijven, internationaal opererende bedrijven en meer.

“Niet lullen, maar poetsen”

Aan het roer staat Bianca Wijnstekers-Handy, geboren Rotterdammer. Net als het beroemde Rotterdamse credo pakt zij alles met een no-nonsense-mentaliteit aan. What you see, is what you get. Korte lijntjes, heldere taal.

Bianca Wijnstekers-Handy heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2006 heeft zij de opleiding BA Engelse Taal & Cultuur volbracht en in 2009 de master Vertalen Engels & Nederlands. Vanaf begin 2014 profileert zij zich als juridisch vertaler. Zij is door de Rechtbank van
Rotterdam beëdigd en bijgeschreven in het register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers (Bureau Wbtv).

Wie zijn wij

Tupelo Translations gaat prat op een persoonlijke aanpak. Niet alleen wat betreft het contact met haar klanten, maar juist ook met de freelance vertalers die Bianca inschakelt voor projecten. Zij heeft of persoonlijk kennisgemaakt met de vertalers, of ze zijn door collega-vertaalbureaus aanbevolen. Op die manier bouwt Bianca een persoonlijke relatie met hen op, weet ze wat ze aan hen heeft, en kan ze de juiste vertaler voor de juiste tekst selecteren.

Vrijwilligerswerk

Translators Without BordersBianca voert vrijwilligersvertaalwerk uit voor Translators Without Borders, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verzorgen van vertalingen voor mensen die door niet-begrijpelijke informatie in crisissituaties geraken.

 

TEDx Rotterdam

Bianca verzorgt vertalingen op vrijwilligersbasis voor TEDx Rotterdam. #aspiretoinspire!

 

Netwerkverenigingen

Tupelo Translations is lid van de volgende netwerkverenigingen:

 

Women's Business Initiative International    Commercial Anglo-Dutch Society

 

 

Aboutme-logo Lees het persoonlijke verhaal van Bianca op about.me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.