Selecteer een pagina
 1. Home
 2.  | 
 3. Vertaaldiensten
 4.  | 
 5. Beëdigde vertalingen
 6.  | Uittreksel Basisregistratie Personen

Uittreksel Basisregistratie Personen

Uittreksel 
Basisregistratie
Personen

Een uittreksel uit de Basisregistratie Personen is een verklaring met uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

Waar vraagt u dit document aan?

U vraagt een uittreksel uit het register van het BRP aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Dit kan eenvoudig online. Hiervoor hebt u een DigiD nodig. Als u nog geen DigiD hebt, dan kunt u die online aanvragen.

 

Wat kost een vertaling?

De prijs voor de beëdigde vertaling van een standaard uittreksel begint bij 45 euro inclusief btw. Dit bedrag is exclusief een apostille- of legalisatiestempel en eventuele aangetekende verzendkosten. U kunt uw beëdigde vertaling ook op afspraak ophalen. Als u meerdere akten ter vertaling nodig hebt, hanteren we een kortingstarief.

 

Wanneer is de vertaling klaar?

De beëdigde vertaling kan uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling per aangetekende post worden verstuurd, mits u geen apostille- of legalisatiestempel nodig hebt. Houd er rekening mee dat u moet tekenen voor ontvangst. In Nederland ontvangt u aangetekende poststukken de volgende werkdag. Dit varieert voor poststukken naar het buitenland.

 

Checklist beëdigde vertalingen

Wilt u meer weten over een apostille- of legalisatiestempel van de rechtbank of over beëdigde vertalingen? Wij hebben een lijst opgesteld waarin wij de meest gestelde vragen over deze onderwerpen beantwoorden.

 

Veelgestelde vragen

Hebt u na het lezen van deze informatie nog meer vragen? Dan kunt u terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Wij vertalen niet alleen voor u, wij denken met u mee.

Meer vertalingen

Hebt u nog meer of andere teksten die vertaald moeten worden? Wij verzorgen juridische vertalingen, beëdigde vertalingen en algemene vertalingen.

Spoedvertaling

Wij begrijpen dat u soms dezelfde dag of avond nog een vertaling nodig hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel als mogelijk te huIp te schieten. 

Waarom u voor ons kiest

 • EN-NL / NL-EN
 • Juridisch
 • Beëdigd
 • Ervaren
 • Kwaliteit
 • Advies

Dit is wat klanten over ons zeggen:

“Snel en goed.”

Mevr. Webers Echtscheidingsdocumenten
Mevr. Webers

“Zeer snel en vakkundig.”

Dhr. de Wolf  Hypotheekakte
Dhr. de Wolf

“Mijn ervaring met Tupelo Translations was uitstekend. De verleende service was vriendelijk, snel en van zeer goede kwaliteit. Daar komt bij dat de manier van communicatie heel aangenaam was.”

Dhr. Hoogstra  Erkenningsakte
Dhr. Hoogstra

“Goed en snel. Na overleggen van het document en een korte toelichting m.b.t. de achtergrond, werd de vertaling ruim binnen afgesproken termijn opgeleverd. Tupelo verzorgde de aangetekende versturing, zodat er geen tijd verloren ging door onnodige tussenstappen.”

Documentatie Belastingdienst Catapult
Documentatie Belastingdienst

“Gestrand in het buitenland omdat ik mijn paspoort was verloren, heb ik de hulp van Tupelo Translations ingeroepen. Bianca heeft me uitstekend geholpen met een nauwkeurige, beëdigde vertaling van mijn Nederlandse verblijfsvergunning. Toen het erop leek dat het buitenlandse postbedrijf de vertaling niet op tijd zou gaan leveren, heeft Bianca me alvast een elektronische versie gemaild. Mede door haar is alles goed gekomen.”

Ms Henshaw Verblijfsvergunning
Ms Henshaw

“Voor mijn werkgever in Taiwan heeft Bianca op professionele en efficiënte wijze een beëdigde vertaling verzorgd. Ze heeft uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen voor het verkrijgen van legalisaties bij zowel de rechtbank, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Taiwanese Ambassade. Vervolgens heeft ze dit voor ons verzorgd. Ik raad haar iedereen aan die een beëdigde vertaling nodig heeft.”

Ms Chang Vonnis faillietverklaring 
Ms Chang

“Bianca is erg snel, goed en dat voor het betere tarief in Nederland. Ze heeft verstand van zaken en ik raad haar daarom aan voor alles wat met vertalen te maken heeft.”

Particulier Beëdigde vertaling
Particulier

“Bianca beantwoordde al mijn e-mails zeer snel en was erg behulpzaam. Binnen één dag vertaalde ze mijn document, verzorgde ze de apostille en verstuurde ze de vertaling per aangetekende post. Ze werkt efficiënt en haar diensten zijn scherp geprijsd. Ik zal zeker weer gebruikmaken van haar diensten en raad haar van harte aan.”

Ms Boer CBE Languages
Ms Boer

“Ik moest 4 documenten laten vertalen van het Nederlands naar het Engels en elke keer heeft Bianca hoogwaardig werk afgeleverd. Ze is snel en efficiënt en ik zal haar zonder twijfel zo weer inschakelen.”

Ms Holland Testament
Ms Holland

“Bianca is een professionele en ervaren vertaler die redelijke tarieven hanteert en snel werk levert. Ze reageerde snel op mijn berichten en gaf geduldig uitleg over de telefoon. In tegenstelling tot andere vertalers legt zij duidelijk uit hoe alles in zijn werk gaat en op welke uitzonderingen je moet letten. Ik raad haar ten zeerste aan en zal haar in de toekomst absoluut weer inschakelen!”

Ms Chan Beschikking
Ms Chan
Nieuwsgierig over wat ons bezighoudt? Lees hier onze blogs!
De beëdigd vertaler

De beëdigd vertaler

Voor dit soort vertalingen hebt u een beëdigd vertaler nodig. Niet elke vertaler is echter beëdigd. Hoe weet u dan wie u kunt inschakelen?

Lees meer

Benieuwd naar de kosten van een vertaling van uw rijbewijs?

Wij vertalen niet alleen voor u, wij denken met u mee.