Selecteer een pagina
 1. Home
 2.  | 
 3. Vertaaldiensten
 4.  | 
 5. Algemene vertalingen
 6.  | Redactiewerkzaamheden

Redactiewerkzaamheden

Redactie-
werkzaamheden

Wij voeren redactiewerkzaamheden uit van uiteenlopende documenten voor bedrijven die voornamelijk actief zijn in de sectoren juridische dienstverlening, cultuur, beauty, IT, maritiem en overheid.

Teksten

Hebt u een tekst laten vertalen, maar bent u toch niet helemaal zeker van de kwaliteit ervan? Of hebt u zelf een tekst in het Engels geschreven en wilt u graag dat een professional er nog een keer naar kijkt? Wij helpen u daar graag bij. Of het nu gaat om een website, nieuwsbrieven, handleidingen, beleidsprotocollen, financiële jaarverslagen of juridische stukken zoals notariële aktes, contract en voorwaarden, wij zorgen voor de puntjes op de i.

 

Redactiewerk

Tupelo Translations zet alleen editors in die thuis zijn in het jargon van uw sector. Op deze manier waarborgen wij de boodschap van uw tekst. Daarnaast geven wij aanvullend advies, bijvoorbeeld als we vermoeden dat een definitie of een zin niet klopt. Kortom, wij zijn uw tweede paar ogen.

Wij vertalen niet alleen voor u, wij zetten de puntjes op de i.

Vertalingen

Hebt u naast het redigeren van teksten ook teksten die vertaald moeten worden? Wij verzorgen juridische vertalingen, beëdigde vertalingen en algemene vertalingen.

Spoedvertaling

Wij begrijpen dat u soms dezelfde dag of avond nog een vertaling nodig hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u te huIp te schieten. Voor deze spoedvertalingen berekenen we een urgentietarief van 25% bovenop het normale tarief.

  Ontvang een offerte
  en planning!

  Waarom u voor ons kiest

  • EN-NL / NL-EN
  • Juridisch
  • Beëdigd
  • Ervaren
  • Kwaliteit
  • Advies

  Dit is wat klanten over ons zeggen:

  “Gestrand in het buitenland omdat ik mijn paspoort was verloren, heb ik de hulp van Tupelo Translations ingeroepen. Bianca heeft me uitstekend geholpen met een nauwkeurige, beëdigde vertaling van mijn Nederlandse verblijfsvergunning. Toen het erop leek dat het buitenlandse postbedrijf de vertaling niet op tijd zou gaan leveren, heeft Bianca me alvast een elektronische versie gemaild. Ik heb goede hoop dat mede door haar alles goed komt.”

  Ms Henshaw Beëdigde vertaling
  Ms Henshaw

  “Voor mijn werkgever in Taiwan heeft Bianca op professionele en efficiënte wijze een beëdigde vertaling verzorgd. Ze heeft uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen voor het verkrijgen van legalisaties bij zowel de rechtbank, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Taiwanese Ambassade. Vervolgens heeft ze dit voor ons verzorgd. Ik raad haar iedereen aan die een beëdigde vertaling nodig heeft.”

  Ms Chang Beëdigde vertaling
  Ms Chang

  “Bianca is erg snel, goed en dat voor het betere tarief in Nederland. Ze heeft verstand van zaken en ik raad haar daarom aan voor alles wat met vertalen te maken heeft.”

  Particulier Beëdigde vertaling
  Particulier

  “Bianca beantwoordde al mijn e-mails zeer snel en was erg behulpzaam. Binnen één dag vertaalde ze mijn document, verzorgde ze de apostille en verstuurde ze de vertaling per aangetekende post. Ze werkt efficiënt en haar diensten zijn scherp geprijsd. Ik zal zeker weer gebruikmaken van haar diensten en raad haar van harte aan.”

  Ms Boer CBE Languages
  Ms Boer

  “Ik moest 4 documenten laten vertalen van het Nederlands naar het Engels en elke keer heeft Bianca hoogwaardig werk afgeleverd. Ze is snel en efficiënt en ik zal haar zonder twijfel zo weer inschakelen.”

  Ms Holland Beëdigde vertaling
  Ms Holland

  “Bianca is een professionele en ervaren vertaler die redelijke tarieven hanteert en snel werk levert. Ze reageerde snel op mijn berichten en gaf geduldig uitleg over de telefoon. In tegenstelling tot andere vertalers legt zij duidelijk uit hoe alles in zijn werk gaat en op welke uitzonderingen je moet letten. Ik raad haar ten zeerste aan en zal haar in de toekomst absoluut weer inschakelen!”

  Ms Chan Beëdigde vertaling
  Ms Chan

  “Bianca Wijnstekers-Handy en Tupelo translations zijn een van de beste en efficiëntste vertaalbureaus en ik raad haar beëdigde diensten dan ook van harte aan.”

  Mr Thomas Beëdigde vertaling
  Mr Thomas

  “Tupelo Translations levert snel en op professionele wijze. Bianca, de eigenaar, leverde binnen één werkdag een tot in de puntjes verzorgde vertaling. Ik raad haar vertaaldiensten van harte aan. Indien nodig schakel ik haar absoluut weer in.”

  Mr Devis Beëdigde vertaling
  Mr Devis
  Nieuwsgierig over wat ons bezighoudt? Lees hier onze blogs!
  Brexit2Business: bereid uw bedrijf voor op de brexit

  Brexit2Business: bereid uw bedrijf voor op de brexit

  Wat gaat het worden: een zachte of een harde brexit? Wat de uitkomst ook zal zijn, u zult de betrekkingen met uw zakenpartners in het VK moeten gaan herzien, als u dit niet al hebt gedaan, want dat er nieuwe regelgeving gaat worden ingevoerd, is evident. In ons...

  Lees meer
  Checklist beëdigde vertalingen

  Checklist beëdigde vertalingen

  Hebt u een beëdigde vertaling nodig van een geboorteakte, statuten of andere officiële documenten, maar u weet gewoon niet waar te beginnen? Met deze Checklist beëdigde vertalingen willen we u het leven wat aangenamer maken en u de weg wijzen in de wereld van de...

  Lees meer
  EHBB: Eerste Hulp Bij Brexit voor Burgers

  EHBB: Eerste Hulp Bij Brexit voor Burgers

  Bent u een Brits burger woonachtig in Nederland, of een Nederlander woonachtig in het VK, dan moet u voor en na de brexit duizend-en-een dingen geregeld hebben. Daarom willen we u in deze blog wat meer inzicht geven in waar u mee te maken kunt krijgen na de brexit en...

  Lees meer

  Benieuwd naar de kosten van het redigeren van uw Engelse tekst?

  Wij vertalen niet alleen voor u, wij denken met u mee.