Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | Huur een Engelse notaristolk in

Huur een Engelse notaristolk in

Maak een vrijblijvende afspraak

Je kunt een afspraak maken via het formulier hieronder. Dit doe je geheel vrijblijvend, dus je hoeft niet ongerust te zijn dat je meteen ergens aan vastzit.

Nadat ik je verzoek heb ontvangen, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om verdere gegevens door te nemen.

Goed om te weten

Als je akkoord gaat met het tarief, dan stuur ik je een week voor de afspraak bij de notaris een factuur. Deze moet binnen een werkdag worden betaald.

Graag ontvang ik de concepten van de hypotheek- en leveringsaktes, de samenlevingsovereenkomst en/of de testamenten zodra deze beschikbaar zijn. Op deze manier kan ik me optimaal op de afspraak voorbereiden.

De notaris wil altijd een kopie van mijn legitimatiebewijs en mijn tolkenpas. Die stuur ik bij voorkeur direct naar de notaris zelf. Ik kom dan ook graag in contact met jouw contactpersoon bij de notaris.

Waarom u voor ons kiest

 

  • EN-NL / NL-EN
  • Juridisch
  • Beëdigd
  • Ervaren
  • Kwaliteit
  • Advies