Selecteer een pagina
Home | Over ons

Over ons

Over ons

Tupelo Translations is een jong en enthousiast vertaalbureau dat zich specialiseert in vertalingen van juridische en beëdigde documenten. Vanuit Rotterdam bedienen wij de advocatuur, het notariaat, rechterlijke instanties, havenbedrijven, internationaal opererende bedrijven en meer.

 

CEO

Aan het roer staat Bianca Wijnstekers-Handy, geboren Rotterdammer. Net als het beroemde Rotterdamse credo pakt zij alles met een no-nonsense-mentaliteit aan. What you see, is what you get. Korte lijntjes, heldere taal. 

 

Opleiding

Bianca Wijnstekers-Handy heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2006 heeft zij de opleiding BA Engelse Taal & Cultuur volbracht en in 2009 de master Vertalen Engels & Nederlands. Vanaf begin 2014 profileert zij zich als juridisch vertaler. In datzelfde jaar is zij door de Rechtbank van Rotterdam beëdigd en bijgeschreven in het register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers (Bureau Wbtv).

 

Bijscholing

Een beëdigd vertaler moet elke vijf jaar zijn inschrijving verlengen door zich bij te scholen. In 2019 is Bianca’s registratie voor beide vertaalrichtingen door de Raad voor Rechtsbijstand goedgekeurd. Dit heeft ze volbracht doordat ze de cursus Juridisch Vertalen EN-NE/NE-EN (286 permanente educatiepunten) met goed gevolg heeft afgerond. Cursusleider Chris Odijk, beëdigd vertaler Engels, schrijft:

“Mw. Wijnstekers was een serieuze en enthousiaste studente, die onverminderd blijk gaf van sterke betrokkenheid bij het juridisch vertalen. Haar inzicht in de juridische terminologie was zonder meer bevredigend.”

In onze blog lees je meer over de beëdigd vertaler.

 

Persoonlijke aanpak

Bianca gaat prat op een persoonlijke aanpak. Niet alleen wat betreft het contact met haar klanten, maar juist ook met de freelance vertalers die zij inschakelt voor projecten. Zij heeft of persoonlijk kennisgemaakt met de vertalers, of deze zijn door collega-vertaalbureaus aanbevolen. Op die manier bouwt Bianca een persoonlijke relatie met hen op, weet ze wat ze aan hen heeft, en kan ze de juiste vertaler voor de juiste tekst selecteren, want: 

Wij vertalen niet alleen voor u, wij denken met u mee.

Get in touch!

06-42867285
info@tupelotranslations.nl

Voor meer contactgegevens gaat u naar onze Contactpagina.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

"Gestrand in het buitenland omdat ik mijn paspoort was verloren, heb ik de hulp van Tupelo Translations ingeroepen. Bianca heeft me uitstekend geholpen met een nauwkeurige, beëdigde vertaling van mijn Nederlandse verblijfsvergunning. Toen het erop leek dat het buitenlandse postbedrijf de vertaling niet op tijd zou gaan leveren, heeft Bianca me alvast een elektronische versie gemaild. Ik heb goede hoop dat mede door haar alles goed komt."

Ms Henshaw  Beëdigde vertaling

"Voor mijn werkgever in Taiwan heeft Bianca op professionele en efficiënte wijze een beëdigde vertaling verzorgd. Ze heeft uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen voor het verkrijgen van legalisaties bij zowel de rechtbank, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Taiwanese Ambassade. Vervolgens heeft ze dit voor ons verzorgd. Ik raad haar iedereen aan die een beëdigde vertaling nodig heeft."

Ms Chang  Beëdigde vertaling

"Bianca is erg snel, goed en dat voor het betere tarief in Nederland. Ze heeft verstand van zaken en ik raad haar daarom aan voor alles wat met vertalen te maken heeft."

Particulier  Beëdigde vertaling

"Bianca beantwoordde al mijn e-mails zeer snel en was erg behulpzaam. Binnen één dag vertaalde ze mijn document, verzorgde ze de apostille en verstuurde ze de vertaling per aangetekende post. Ze werkt efficiënt en haar diensten zijn scherp geprijsd. Ik zal zeker weer gebruikmaken van haar diensten en raad haar van harte aan."

Ms Boer  CBE Languages

"Ik moest 4 documenten laten vertalen van het Nederlands naar het Engels en elke keer heeft Bianca hoogwaardig werk afgeleverd. Ze is snel en efficiënt en ik zal haar zonder twijfel zo weer inschakelen."

Ms Holland  Beëdigde vertaling

"Bianca is een professionele en ervaren vertaler die redelijke tarieven hanteert en snel werk levert. Ze reageerde snel op mijn berichten en gaf geduldig uitleg over de telefoon. In tegenstelling tot andere vertalers legt zij duidelijk uit hoe alles in zijn werk gaat en op welke uitzonderingen je moet letten. Ik raad haar ten zeerste aan en zal haar in de toekomst absoluut weer inschakelen!"

Ms Chan  Beëdigde vertaling

"Bianca Wijnstekers-Handy en Tupelo translations zijn een van de beste en efficiëntste vertaalbureaus en ik raad haar beëdigde diensten dan ook van harte aan."

Mr Thomas  Beëdigde vertaling

"Tupelo Translations levert snel en op professionele wijze. Bianca, de eigenaar, leverde binnen één werkdag een tot in de puntjes verzorgde vertaling. Ik raad haar vertaaldiensten van harte aan. Indien nodig schakel ik haar absoluut weer in."

Mr Devis  Beëdigde vertaling