Het tarief voor een vertaling hangt af van de omvang, het vakgebied en de levertijd. Via onze beveiligde website kunt u uw tekst opsturen voor een vrijblijvende offerte. Verder kunt u gebruikmaken van ons proefvertalingsaanbod van 200 woorden. Zo kunt u zelf beoordelen of wij het vertaalbureau zijn dat u zoekt.

Omvang

Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen, plannen wij voor specialistische teksten 1000 tot 1500 woorden per dag per vertaler in. Voor teksten van een algemenere aard ligt dit tussen de 1500 tot 2000 woorden. Echter is dit ook afhankelijk van de kwaliteit van de tekst en de planning van onze freelancers. Want we willen u natuurlijk wel de juiste vertaler voor uw tekst kunnen bieden. In de offerte wordt duidelijk aangegeven op welke dag en hoe laat u uw vertaling kunt verwachten. En natuurlijk houden we ons altijd aan de door u opgegeven deadline.

Moeilijkheidsgraad

In de regel is een algemene vertaling voordeliger dan een juridische vertaling, of bijvoorbeeld een technische of medische vertaling. Dit heeft met name te maken met de moeilijkheidsgraad van de tekst. Een juridische vertaling is ingewikkelder, veelal doorspekt met lange zinnen en vakjargon. De vertaling van een algemene tekst met bijvoorbeeld een commercieel oogpunt heeft vaak kortere zinnen, een hogere leesbaarheidsgraad en moet wervender vertaald worden. Natuurlijk is het gebruik van de juiste terminologie in deze context ook noodzakelijk, maar de creatieve teugels mogen meer worden gevierd.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de omvang van de tekst en de door uw gewenste levertijd.
Wilt u binnen 24 uur uw tekst* vertaald hebben? Afhankelijk van de omvang van de te vertalen tekst en het vakgebied berekenen we een spoedtarief van 25% bovenop ons gangbare tarief. Tevens ontvangt binnen 2 uur na uw aanvraag een vrijblijvende offerte.

Wilt u liever meteen weten of wij u kunnen helpen, bel ons dan op 06-42867285.

Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden. link

* Maximaal 2500 woorden

Tarieven

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 4 uur een prijsopgave.
Vraag een vrijblijvende proefvertaling aan van maximaal 200 woorden.

Offerte Proefvertaling

Al onze teksten worden nagekeken door moedertaalsprekers van de doeltaal.